[OS X TeX] hyperref and apacite

Salvatore Enrico Indiogine hindiogine at gmail.com
Sun Apr 6 10:10:58 EDT 2008

Hi Ross!

On 05/04/2008, Ross Moore <ross at ics.mq.edu.au> wrote:
>  If you are having this problem, doubtless others will face it too,
>  so having the correct fix will be quite useful.
>  Please produce a minimal example, cut-down to include just 1 or 2
>  citations and very little text, that still exhibits the error.
>  Send it directly to me, if you like. I'll try to find some time to do
>  detailed tracing, and determine exactly what is going wrong and why.
>  Then devise a good fix.

I have reduced the bib and tex files to the minimum.  The error is
still reproducible and occurs the same way using TeXShop,
Aquamacs+AucTeX, or even command line.

1. run latex -> pdf created with correct references and hyperlinks,
however citation is ()

2. run bibtex -> no error

3. run latex -> should still compile

4. run latex -> fails with always same error message.  Also the
auxiliary files are now zero size.

Hope it helps.


Enrico Indiogine

Mathematics Education
Texas A&M University
hindiogine at gmail.com
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: test-apacite-hyperref.tex
Type: application/x-tex
Size: 1799 bytes
Desc: not available
URL: <http://email.esm.psu.edu/pipermail/macosx-tex/attachments/20080406/7a65fa64/attachment.tex>
-------------- next part --------------
An embedded and charset-unspecified text was scrubbed...
Name: test-apacite-hyperref.bib
URL: <http://email.esm.psu.edu/pipermail/macosx-tex/attachments/20080406/7a65fa64/attachment.ksh>

More information about the MacOSX-TeX mailing list